No more verification notification. V8.290

Narmonono
Narmonono Registered Users Posts: 261
Exalted Navigator
Hello moderators,
Since the penultimate and last beta version, when you pass in front of works, there is no longer the question to validate the presence whereas before, I had it each time you pass in front of the same works.

Comments

  • lampard
    lampard Administrators Posts: 6,004
    Moderator
    Hello @Narmonono

    Thanks, I think the team already reopened the old ticket linked to confirmation of roadworks. Is this also happening with other community reporting or just Roadworks?

    Best, lampard
  • Narmonono
    Narmonono Registered Users Posts: 261
    Exalted Navigator
    Hello,
    Living in the countryside, I did not have the opportunity to see if other notifications for other events were missing!
    Sorry.
  • Narmonono
    Narmonono Registered Users Posts: 261
    Exalted Navigator
    After several km, I passed over a radar zone and a probable radar zone but the 2 did not have a request for confirmation.
  • lampard
    lampard Administrators Posts: 6,004
    Moderator
    Thanks, @Narmonono! I'll check this with the team. @rabero1985 Are you facing the same issue with the confirmations?

    Best, lampard
  • rabero1985
    rabero1985 Registered Users Posts: 194
    Exalted Navigator
    edited February 2
    Hi @lampard ,
    I can confirm that I also don't have confirmation request anymore in AA.

    Grtz
  • lampard
    lampard Administrators Posts: 6,004
    Moderator
    Thank you @rabero1985, I'll post back here once I know more.

    Best, lampard
  • Narmonono
    Narmonono Registered Users Posts: 261
    Exalted Navigator
    I just put the latest beta version and I find it practical to be able to confirm or not the notifications with the voice!
    Finally if we have notifications that appear! 😁
  • rabero1985
    rabero1985 Registered Users Posts: 194
    Exalted Navigator
    edited February 4
    What voice commands can we use?
  • Narmonono
    Narmonono Registered Users Posts: 261
    Exalted Navigator
    edited February 4
    It's on version 8.301 in the settings, there is a gray frame.
    I took a screenshot but my amigo is in French!
    The words in French are :"comment utiliser la configuration par la voix" 3rxrpuj6392q.jpg
  • lampard
    lampard Administrators Posts: 6,004
    Moderator
    Narmonono wrote: »
    I just put the latest beta version and I find it practical to be able to confirm or not the notifications with the voice!
    Finally if we have notifications that appear! 😁
    Just to confirm, does this mean that you can see the confirmations? :)

    Best, lampard
  • lampard
    lampard Administrators Posts: 6,004
    Moderator
    rabero1985 wrote: »
    What voice commands can we use?
    There's a tutorial you might want to try for Voice confirmations. It's only 'Yes' or 'No'
    89pwan7biw17.jpg
    Best, lampard
  • Narmonono
    Narmonono Registered Users Posts: 261
    Exalted Navigator
    I don't know yet because I got the update yesterday and I couldn't try on a work area!
  • rabero1985
    rabero1985 Registered Users Posts: 194
    Exalted Navigator
    edited February 4
    I Found it ! Thx @Narmonono and @lampard .
    Nice feature.
    The tutorial worked just fine.
    Gonna test it today if I get confirmations....
  • rabero1985
    rabero1985 Registered Users Posts: 194
    Exalted Navigator
    @lampard ,
    I have no instruction panel anymore in latest beta.....see screenshot
    w04aex79d4gr.jpg
  • Narmonono
    Narmonono Registered Users Posts: 261
    Exalted Navigator
    Hello,
    With version 8.303, notifications are back anyway for the works.
    I got the voicemail and was able to confirm with voice.
    On the other hand, there is no longer the question on the screen!
    Is this normal or not?
  • rabero1985
    rabero1985 Registered Users Posts: 194
    Exalted Navigator
    I still have the issue from above (no left panel above).
  • lampard
    lampard Administrators Posts: 6,004
    Moderator
    edited February 7
    rabero1985 wrote: »
    I still have the issue from above (no left panel above).
    I'm checking this with the team but I think there were some reports with old versions where If you lose network connection, the instruction panel would disappear.

    Best, lampard
  • lampard
    lampard Administrators Posts: 6,004
    Moderator
    rabero1985 wrote: »
    I still have the issue from above (no left panel above).
    The team were unable to reproduce this with Android 11.
    eac7pm8w46t5.png
    Best, lampard
  • Narmonono
    Narmonono Registered Users Posts: 261
    Exalted Navigator
    Salvation,
    I come back to the origin of the post because with version 8.307 and the one before, I no longer have a voice notification to ask if there are still works on the road!
  • rabero1985
    rabero1985 Registered Users Posts: 194
    Exalted Navigator
    Hi @lampard ,
    Thx for testing. I don't Know either what's wrong. But the problem stays. I already deleted and reinstall Amigo but so far with no luck....also with 8.307 no luck. Also tried with USB cable and wireless...now gonna try to downgrade and see if it works again....
    I hope i get it work again....
  • lampard
    lampard Administrators Posts: 6,004
    Moderator
    Narmonono wrote: »
    Salvation,I come back to the origin of the post because with version 8.307 and the one before, I no longer have a voice notification to ask if there are still works on the road!
    This is a known issue and a work in progress for the fix.

    Best, lampard
  • Narmonono
    Narmonono Registered Users Posts: 261
    Exalted Navigator
    Ok thanks for the feedback.
  • rabero1985
    rabero1985 Registered Users Posts: 194
    Exalted Navigator
    Hi @lampard ,
    Version 8.311 fixed the problem with instruction panel !