AmiGO display bugs — TomTom Community

AmiGO display bugs

With each update, there are more and more display errors in the app. App version 7.403, but they already existed before. My device Huawei P10 with Android 9.1.
Only the most confusing:
1. To date, it has not been resolved that gesture-controlled telephones should not have an unnecessary bottom, empty band.
zxvmwk8wciyg.jpg

2. The destination field disappears when searching for a destination.
vk4b2qktlgeu.jpg

3. For alternative routes, information slides when the options are turned on.
say1zamuej6f.jpg
n4mwl3dirmul.jpg



Comments

  • lampardlampard Posts: 5,142 Moderator
    Hi @Caldera

    Welcome to the Community & thank you for flagging this! I'll report this to my team.

    Regards, lampard
  • RedSpecial62RedSpecial62 Posts: 4 [Apprentice Traveler]
    I see this is still the case. It's fine in landscape mode, but portrait still gives the blank band at the bottom of the screen. Be nice if this was fixed.
  • lampardlampard Posts: 5,142 Moderator
    Thank you @RedSpecial62 !

    Can you please mention the App version, phone model, and Android version?

    Regards, lampard
  • RedSpecial62RedSpecial62 Posts: 4 [Apprentice Traveler]
    Hi Lampard... yeah sure....

    App version is 7.446.0 (8482).
    Navigation engine is 25.1.5.
    Phone is a Motorola G6.
    Android is version 9.
  • lampardlampard Posts: 5,142 Moderator
    Thanks, @RedSpecial62! I've sent this to my team.

    Regards, lampard
Sign In or Register to comment.

Who's Online in this Category0