Lost subscription. Guess after moving App to SD card.

Rider3M
Rider3M Registered Users Posts: 9
Apprentice Traveler
Hello,
Lately I decided to move TomTom GO app form internal memory to SD card.
After that I wasn't using the app. Assumed moving the app isn't "harmful".

Today when I needed to navigate, it says "No subscription plan for an account found"?

What i did so far:
  1. Removed all data/cache etc. = No success.
  2. Restarted phone = No success.
  3. Uninstalled app + restarted phone + reinstalled app = No success.
  4. Uninstalled app + restarted phone + reinstalled app + moved to SD = No success.

Is there any way to get back my app working when i NEED it?

Comments

  • Lochfrass
    Lochfrass Posts: 18,022
     Superuser
    Try what Jürgen suggested here:
    https://discussions.tomtom.com/en/discussion/comment/1726689/#Comment_1726689

    How does the app behave when you open it in the Playstore via installed apps?
  • Rider3M
    Rider3M Registered Users Posts: 9
    Apprentice Traveler
    Lochfrass wrote: »
    Try what Jürgen suggested here:
    https://discussions.tomtom.com/en/discussion/comment/1726689/#Comment_1726689

    How does the app behave when you open it in the Playstore via installed apps?

    Thanks for reply.
    I just wanted to follow Jürgen suggestions but... I cant instal it form web browser. It says "App Installed". Of course firstly I uninstalled the app and restarted the phone.
  • Lochfrass
    Lochfrass Posts: 18,022
     Superuser
    Hmmmh ok.
    Can you open it in the phone via playstore and installed apps?
  • Rider3M
    Rider3M Registered Users Posts: 9
    Apprentice Traveler
    Yes I can but... (still the same "no subscription plan found").
    I've just reinstalled it few minutes ago (from Play App on the phone).
    Before that used some file manager app to track and delete all "tomtom" files and folders. I thought it will fix the problem... but it didn't :(
  • Lochfrass
    Lochfrass Posts: 18,022
     Superuser
    Too bad, then my ideas also run out.
    Maybe the support can help you .
    JamFazMan has described how to contact them here:
    https://discussions.tomtom.com/en/discussion/comment/1714844/#Comment_1714844
    But in the app you are logged in with your TomTom account under TomTom services?
  • Rider3M
    Rider3M Registered Users Posts: 9
    Apprentice Traveler
    Lochfrass wrote: »
    Too bad, then my ideas also run out.
    Maybe the support can help you .
    JamFazMan has described how to contact them here:
    https://discussions.tomtom.com/en/discussion/comment/1714844/#Comment_1714844
    But in the app you are logged in with your TomTom account under TomTom services?

    Anyway thanks :)
    Yes I'm logged on.
  • Rider3M
    Rider3M Registered Users Posts: 9
    Apprentice Traveler
    OK, solved.
    TomTom just cancelled my subscription :o
  • Lochfrass
    Lochfrass Posts: 18,022
     Superuser
    Ok?? 😲Why this?
    In the German forum I read that because coupons were used on existing accounts.
  • Rider3M
    Rider3M Registered Users Posts: 9
    Apprentice Traveler
    edited December 2020
    Lochfrass wrote: »
    Ok?? 😲Why this?
    In the German forum I read that because coupons were used on existing accounts.

    Yep, exactly :/
    Not a nice way to keep customer.
    No further email, nothing.
    I can't understand why they allowed to buy subscription with promo code if this code, in their opinion, wasn't valid for specific (existing) account. I've been using app for around 2 months with no problem and than... :/