Update to TomTom Home2 — TomTom Community

Update to TomTom Home2

Steve1969Steve1969 Posts: 4 [Apprentice Traveler]
Hi,
I have been made aware of the week rollover that stops your device working and have been trying to update my GO530.
I have followed the installation instructions to download TomTom Home 2 but it keeps failing saying that it is unable to locate TomTomHome.exe and TTHOMERunner.exe
I have tried several different times but the same issue persists.
I am using a PC with windows 10.
Has anyone else experienced this problem and if so, how did you overcome it?

Best Answers

  • Steve1969Steve1969 Posts: 4 [Apprentice Traveler]
    Accepted Answer
    Thank you so much YamFazMan.

    I am finally connected and updates happening as we speak =)

Answers

  • Marty788Marty788 Posts: 3 [Apprentice Traveler]
    Exactly the same problem, the update actually deleted the previous version then said it could not find the files you mentioned. Now the previous version is deleted I cannot do anything!
  • Steve1969Steve1969 Posts: 4 [Apprentice Traveler]
    Interesting Marty.
    Did you manage to fix it?
    I find that I can only use my 530 once a day now. It normally works on the outward journey but once switched off and back on again it never finds a signal.
  • Marty788Marty788 Posts: 3 [Apprentice Traveler]
    I have tried several times during the last 2 days on 2 different laptops and keep getting the same error. I have downloaded a fresh install of the "latest version (2.11)" from the TomTom website but as soon as I run the application I get a box come up telling me there is a critical update that I must install, but when I complete the update it tells me that it cannot find those 2 files!
    Wasted too much time on this now, maybe time to buy a new SatNav but it wont be a TomTom!
  • Steve1969Steve1969 Posts: 4 [Apprentice Traveler]
    Accepted Answer
    Thank you so much YamFazMan.

    I am finally connected and updates happening as we speak =)
  • YamFazManYamFazMan Posts: 18,034
    Superusers
    Hi
    @Steve1969

    You're welcome, glad you're nearly sorted :)
    To help others which fix worked for you ???

    ATB YFM
  • Steve1969Steve1969 Posts: 4 [Apprentice Traveler]
    Hi YazFazMan,

    It was option2 that worked for me.
    Updates were successful and GO530 is currently on my table with a good satellite signal. I have switched it off/on several times and each time it finds a signal.
    Well happy. Thanks again for your help.
  • YamFazManYamFazMan Posts: 18,034
    Superusers
    Hi
    @Steve1969

    Thank you... Option2 is my also preferred option....
    My NAV2 Start still works a treat :)

    ATB YFM
  • Marty788Marty788 Posts: 3 [Apprentice Traveler]
    Option 2 for me also, now my old steam powered TomTom can it least be updated with the mapshare and GPS fix updates. Many thanks for sharing the fix YazFazMan
  • YamFazManYamFazMan Posts: 18,034
    Superusers
    Hi
    @Marty788

    You're welcome, glad you're also sorted :)

    ATB YFM
Sign In or Register to comment.

Who's Online in this Category0