Text In Italics

rogcj
rogcj Registered Users Posts: 11
Legendary Explorer
I get Forum messages in Italics. This didn't happen with the old format. The text isn't too clear as it is. Italic text makes it even more difficult to read. Is there a way I can change this and receive 'normal' text?

Best Answers

  • rogcj
    rogcj Registered Users Posts: 11
    Legendary Explorer
    Answer ✓
    Thank you, VikramK.

Answers

  • VikramK
    VikramK Administrators Posts: 14,062
    Moderator
    edited February 2019
    Hi @rogcj

    We have asked our service provider Vanilla for some changes to the fonts.

    Unfortunately unable to give you an exact time frame on this, but it will get fixed soon..

    Regards
    Vikram :)
  • rogcj
    rogcj Registered Users Posts: 11
    Legendary Explorer
    Answer ✓
    Thank you, VikramK.
  • justmebrowsing
    justmebrowsing Registered Users Posts: 389
    Supreme Pioneer
    VikramK wrote: »
    Hi @rogcj

    We have asked our service provider Vanilla for some changes to the fonts.

    Unfortunately unable to give you an exact time frame on this, but it will get fixed soon..

    Regards
    Vikram :)

    Not before time either! I've been banging on about this poor contrast since Vanilla day #1 and NOW something is (hopefully) being done about it!
  • YamFazMan
    YamFazMan Posts: 21,014
     Superuser
    edited February 2019
    Hi
    @VikramK

    Just a Test... The previous four posters in this thread, for me are displaying a none italic font ???

    Test failed for me... My post is displaying an italic font :/

    ATB YFM
  • tfarabaugh
    tfarabaugh Posts: 16,949
     Superuser
    Still italic in a very light font. It is very hard to read.
  • justmebrowsing
    justmebrowsing Registered Users Posts: 389
    Supreme Pioneer
    tfarabaugh wrote: »
    Still italic in a very light font. It is very hard to read.

    Yours is indeed italic however previous few posts are "normal" BUT still too feint!
    Are you sure you haven't hit the I (in italics) by mistake?
  • rogcj
    rogcj Registered Users Posts: 11
    Legendary Explorer
    It may be of interest, but the links at the bottom of the forum page; Drive, Routes etc, are also in Italics. It is very odd but to my lay mind I believe it isn't just to do with the messages but the way the webpage is set up. When I wrote this message the text was fine, but in Preview it reverted to italic. :'(
  • dhn
    dhn Posts: 33,385
     Superuser
    tfarabaugh wrote: »
    Still italic in a very light font. It is very hard to read.

    Yours is indeed italic however previous few posts are "normal" BUT still too feint!
    Are you sure you haven't hit the I (in italics) by mistake?

    And yours is italic now as well.
  • dmulv
    dmulv Posts: 675
    Superuser
    edited February 2019
    The problem seems to be the divs of certain posts being wrapped in the HTML i tag for italics...

    tkoc3pgexx7v.jpg