Bandit Speed devil overlay not working after video export

MarcoStolk
MarcoStolk Registered Users Posts: 1
New Traveler
edited January 25 in TomTom Sports
I made a video (on Ipad air and iphone 6) with the app by manually adding highligts, music and the speed devil overlay.
When the movie was finished and I played it in the app the overlay displayed the right speed and everything works fine.
But when i Exported the video to my phone or ipad the speed dial did appear but it constantly stayed on 0 KMH.
I did al the updates and the the camera software is also up -to-date. Please help because this is one of the features that i bought the camera for and now its not working. Also the story is saved but i can not edit it anymore after export thats not oke because i have to start over and over again to try and make it work..

Comments

  • lampard
    lampard Administrators Posts: 6,061
    Moderator
    Hi MarcoStolk,

    Welcome to the Community!

    This seems a bit odd, have you tried using the Bandit Studio? It will be interesting to see if the same issue happens when exporting from iOS and also exporting from the Studio.

    Please let us know!

    Cheers,
    lampard
  • Juniperoserra
    Juniperoserra Registered Users Posts: 1
    Apprentice Traveler
    I have exactly the same problem with export from the iOS app. Both overlays I put on were fine during the editing and then blank for the first 3/4 of the exported movie. Oddly they came in gray near the end and then finally showed text in black right near the end. The background graphics can of the overlays were present throughout the video.
  • Ndm
    Ndm Registered Users Posts: 6
    Master Traveler
    Same issue for me
  • Ndm
    Ndm Registered Users Posts: 6
    Master Traveler
    Same issue for me
  • Zgdaf
    Zgdaf Registered Users Posts: 1
    Apprentice Traveler
    I have the same issue. Anyone find a solution?
  • Epke
    Epke Registered Users Posts: 1
    Apprentice Traveler
    Missing overlays here as well using iphone 5s with up to date ios (10.x). Anyone filed a bug @ TT? Or has the whole sw-team been taken of the job already and will we see a complete stop of the TT sports business tomorrow? Perhaps sell it to GoPro?