Via Live 120 wont start or Restore

Hi Newby here
I installed an update yesterday and all went well, this morning when I came to use it it got stuck in the sea water picture, no amount of resetting would get it going.
I have tried restoring it and that seems to go well getting to 100% but then it wont restart!!
Help please!!!

Comments

  • ThosmasThosmas Posts: 5 [Master Traveler]
    Further information to the above, I cant see the TomTom in file explorer, I can watch the update up to 100%, but then it disappears!!
  • dhndhn Posts: 33,152 Superusers
    United Kingdom
    02079 490 134
    Monday - Friday: 9:00 a.m. to 5:30 p.m.
  • ThosmasThosmas Posts: 5 [Master Traveler]
    I was hoping for some help?
  • dhndhn Posts: 33,152 Superusers
    Did you actually do a drum reset?
  • ThosmasThosmas Posts: 5 [Master Traveler]
    Yes held button till white writing press 3 times cog wheel, and connect to computer!
    Went to 100% but it didn't restart!
  • dhndhn Posts: 33,152 Superusers
    What if you disconnect the device from the computer and then reconnect it?
  • ThosmasThosmas Posts: 5 [Master Traveler]
    I have a memory card installed, I took it out and did the restore again, and low and behold it restored!!!!!!
    Thanx for your help it was appreciated!
Sign In or Register to comment.

Who's Online70

Bembo
Bembo
DougLap
DougLap
DrBakteriusTT
DrBakteriusTT
Hugo49
Hugo49
Justyna
Justyna
JvdZ
JvdZ
Jürgen
Jürgen
nik1
nik1
oe5psl
oe5psl
ploum115
ploum115
ShellbyGriff
ShellbyGriff
+59 Guests