my tomtom Go 620 doesn't pick up on cameras any more.

Fawaz_Tayba
Fawaz_Tayba Registered Users Posts: 15
Master Explorer
edited August 11 in Devices using Wi-Fi®
Hey my tom tom has stopped showing all cameras for no reason. Even after I have reset it, it still doesn't show anything. Please help

Answers

  • Lochfrass
    Lochfrass Posts: 18,909
     Superuser
    have you looked with myDrive Connect if the speedcams installed for your country and if the subscription still active is?
  • Fawaz_Tayba
    Fawaz_Tayba Registered Users Posts: 15
    Master Explorer
    Hey, yes I have and my subscription says active but still till now my nav is not picking up on any cameras?
  • Willy875
    Willy875 Registered Users Posts: 7,101
    Elite Voyager
    You may need to remove the speed cameras on Mydrive connect and then reinstall them.
  • Lochfrass
    Lochfrass Posts: 18,909
     Superuser
    At the moment I have no idea where it could be stuck.
    Maybe you still check if the cameras for your area are installed.
    Or eventualy the support can help in the course of the week.
    https://discussions.tomtom.com/en/discussion/comment/1771083/#Comment_1771083
    Make sure that you are logged in in the Support area too, otherwise you only fight with the bot and turn around.
  • Fawaz_Tayba
    Fawaz_Tayba Registered Users Posts: 15
    Master Explorer
    Hey I just had another look in my drive and now it's saying for Tom Tom traffic and speed camera updates, Expiry date unavailable in red? I'm not sure how to remove them and reinstall them. Please help
    Thanks you