TomTom Go50 just showing arrow head

gilbeg
gilbeg Registered Users Posts: 7
Apprentice Traveler
Hello folks,
I have been using my TomTom Go50 for a while now.
Suddenly my device now stop working an only show the arrow head.
I tried to reboot, factory reset (press the on/off button for 15sec or more) or reload the software but nothing worked.
Tried to boot up outside the house but did not make any difference.
The screen is irresponsive, pressing the menu icon does not do anything nor the '+' and '-'

I am wondering if anybody knows what is going on? Possible to fix or just it away?

Thank you in advance.

Answers

  • Willy875
    Willy875 Registered Users Posts: 7,773
    Elite Voyager
    Hi

    Can you go to Menu > Settings > system > select > Reset device.
  • gilbeg
    gilbeg Registered Users Posts: 7
    Apprentice Traveler
    Nothing happens when I click 'Menu'. Not responding.
    Yet if I pressed the on/off button then there will two buttons on the screen ('Cancel' and 'Turn off') and I can click any of them without any problem
  • Willy875
    Willy875 Registered Users Posts: 7,773
    Elite Voyager
  • gilbeg
    gilbeg Registered Users Posts: 7
    Apprentice Traveler
    Thank you for your pointer.
    I did that already last night but no luck either.
    I am wondering if the battery has anything to do with this?
    thoughts?
  • Willy875
    Willy875 Registered Users Posts: 7,773
    Elite Voyager
    It's just an idea it looks like the card is not installed correctly?

    Try on Mydrive connect to see if it is possible to reinstall it.
  • gilbeg
    gilbeg Registered Users Posts: 7
    Apprentice Traveler
    Hello @Willy875
    May I ask what card are we talking about here?
  • Willy875
    Willy875 Registered Users Posts: 7,773
    Elite Voyager
    On-device mapping.