Is my map out of date

Aaron1981
Aaron1981 Registered Users Posts: 10
Apprentice Seeker
edited May 11 in Built in car navigation
After updating a new sd card. I've linked it to tomtom home but now it says you can not use this map on this device united_kingdom_and_replublic_of_ireland-161. Any ideas

Best Answer

  • VikramK
    VikramK Administrators Posts: 13,815
    Moderator
    Answer ✓
    Hi @Aaron1981
    Could you try installing a fresh map I have added to your account now?

    Thanks,
    Vikram.

Answers

  • Willy875
    Willy875 Registered Users Posts: 5,455
    Revered Voyager
    Which map did you buy from Tomtom Home?
    the latest version available is 10.85.
  • Aaron1981
    Aaron1981 Registered Users Posts: 10
    Apprentice Seeker
    I didn't buy a map. The map in the description is what came with the car when I bought it 2 years ago
  • Aaron1981
    Aaron1981 Registered Users Posts: 10
    Apprentice Seeker
    Had to change my old sd card because it was corrupted. The I.T department at work managed to back up the old card. So I put it on a new sd card. If that makes sense
  • Aaron1981
    Aaron1981 Registered Users Posts: 10
    Apprentice Seeker
    Willy875 wrote: »
    Which map did you buy from Tomtom Home?
    the latest version available is 10.85.

    Had to change my old sd card because it was corrupted. The I.T department at work managed to back up the old card. So I put it on a new sd card. If that makes sense
  • Willy875
    Willy875 Registered Users Posts: 5,455
    Revered Voyager
    It may be a hacked card, so Tomtom Home won't recognize it

    come back tomorrow to see what the moderator thinks.
  • VikramK
    VikramK Administrators Posts: 13,815
    Moderator
    Answer ✓
    Hi @Aaron1981
    Could you try installing a fresh map I have added to your account now?

    Thanks,
    Vikram.
  • Aaron1981
    Aaron1981 Registered Users Posts: 10
    Apprentice Seeker
    VikramK wrote: »
    Hi @Aaron1981
    Could you try installing a fresh map I have added to your account now?

    Thanks,
    Vikram.

    Thank you I will try that when I'm home at lunch.
    Stupid question though. Do I just use tom tom home and go to section that says buy map?
  • Aaron1981
    Aaron1981 Registered Users Posts: 10
    Apprentice Seeker
    VikramK wrote: »
    Hi @Aaron1981
    Could you try installing a fresh map I have added to your account now?

    Thanks,
    Vikram.

    This worked thank you so much