No maps showing

SJOHNSON1956
SJOHNSON1956 Registered Users Posts: 2
New Seeker
Hi, I need to install a new map but under my content it is showing no maps even though my tomtom is connected and i can see the maps in the physical tomtom. I need to upload a new GPX file but there is no option. I am a driving instructor and they are test routes. I have done before but nothing is working now?
Help.........
Thanks,
Simon

Best Answer

  • YamFazMan
    YamFazMan Posts: 20,787
    Superuser
    Answer ✓
    Hi
    @SJOHNSON1956
    Welcome to the site....
    Install your GPX Track using the MyDrive Web Route Planner & Tomtom Cloud...
    Here.... https://mydrive.tomtom.com/

    Check your Map status on the Start 52... Tap 4Dot (.... Menu) --> Setting --> Maps... The latest maps are v1085....

    Saty Safe... ATB YFM

Answers

  • YamFazMan
    YamFazMan Posts: 20,787
    Superuser
    Answer ✓
    Hi
    @SJOHNSON1956
    Welcome to the site....
    Install your GPX Track using the MyDrive Web Route Planner & Tomtom Cloud...
    Here.... https://mydrive.tomtom.com/

    Check your Map status on the Start 52... Tap 4Dot (.... Menu) --> Setting --> Maps... The latest maps are v1085....

    Saty Safe... ATB YFM
  • SJOHNSON1956
    SJOHNSON1956 Registered Users Posts: 2
    New Seeker
    Amazing, all sorted.
    Thank you
  • YamFazMan
    YamFazMan Posts: 20,787
    Superuser
    Hi
    @SJOHNSON1956
    You're welcome, glad you're sorted :)

    Stay Safe... ATB YFM
  • edy20222023
    edy20222023 Registered Users Posts: 3
    New Seeker
    edited May 9
    ZBxxxxxxx42

    i have this tomtom unit and i need to update after update i do not have map inside unit

    no map available

    add a map and i ca not add map


    [email protected] it is my mail

    please help me i need to go to holiday with my wife and kids







    Mod edit: Please don't post private or personal information on a public forum. Thanks.
  • Willy875
    Willy875 Registered Users Posts: 5,330
    Revered Voyager
  • edy20222023
    edy20222023 Registered Users Posts: 3
    New Seeker
    it is not working i did exactly same procedure 3-4 time same error appear only to update unit with other navigation products

    please help me on the box write tomtom 5200 lifetime update map and if someone can help me i have serial number from unit and i ca show pictures with box with all cables and chargers

    i do not know this error happend

    please help
  • Willy875
    Willy875 Registered Users Posts: 5,330
    Revered Voyager
    @edy20222023

    Come back tomorrow, moderator @VikramK will review your account.
  • edy20222023
    edy20222023 Registered Users Posts: 3
    New Seeker
    GOD BLESS U FOREVER AND EVER
    I AM WAITING FOR YOUR REPLY

    THANK YOU FOR SUPPORT

    THE
  • VikramK
    VikramK Administrators Posts: 13,721
    Moderator
    Hi @edy20222023

    Welcome to the community!
    My team has fixed the services for your TomTom, just do a soft reset and check for updates.



    Regards, Vikram