Working fine until update yesterday

Theross6
Theross6 Registered Users Posts: 2
Apprentice Seeker
edited December 2021 in Devices using Wi-Fi®
I’ve updated my premium x which was working before update now it won’t stay on keeps shutting down fully charged it but still the same reset but still no good feel something iffy in update

Answers

  • YamFazMan
    YamFazMan Posts: 20,787
    Superuser
    edited November 2021
    Hi
    @arc202
    Welcome to the site....
    My GO Premium is OK....
    Some users on the Forum are reporting that logging out of MyDrive in the Setting menu on the device is a beneficial fix for the recent reported laggy interface and random shutdowns....
    Tap 4Dot (.... Menu) --> Setting --> MyDrive....

    I have multiple Tomtom devices, so I have >> ALWAYS << logged out of MyDrive in the Setting menu on the devices by default (So I can't comment if it's beneficial or not) ???
    Logging out of MyDrive fix for Multiple device using one Account
    See... https://discussions.tomtom.com/en/discussion/comment/1725859/#Comment_1725859
    ____________________

    I also find the Wi-Fi devices are more stable and more responsive in general use when I 'Forget' the Wi-Fi connection....
    Unless you're using a personal My-Fi Hotspot in the car for your data connection, the only other reason for a live Wi-Fi connection is for updating the device....
    I always turn off (Forget) Wi-Fi by default and only login for updates....
    It's no big deal for updates, you only have to enter your Wi-Fi password...
    See... https://discussions.tomtom.com/en/discussion/comment/1763247/#Comment_1763247

    I guess the fewer Data Connections in use on the device, at any one time, the less load on system resources ???

    Stay safe... ATB YFM