MyDrive web page is not sending stops to my device — TomTom Community

MyDrive web page is not sending stops to my device

raesewellraesewell Posts: 171 [Exalted Navigator]
The MyDrive web page is not sending stops to my device. The MyDrive smartphone App is working OK and sending stops but not the website. Any ideas folks?

Answers

  • DougLapDougLap Posts: 8,825
    Superuser
    edited October 13
    Hi @raesewell

    Seems okay for me. using Firefox

    Doug
  • raesewellraesewell Posts: 171 [Exalted Navigator]
    That's not really much help to me, is it. I have tried Chrome, Edge and the Samsung browser, none of which work.
  • DougLapDougLap Posts: 8,825
    Superuser
    Hi @raesewell

    Maybe not but it suggests that the website is not down.

    Doug
  • raesewellraesewell Posts: 171 [Exalted Navigator]
    OK, just to prove the point I installed Firefox and it's not working there either. It must be to do with my account if it's not the browser or the website.
  • JacaMaJacaMa Posts: 44 [Renowned Wayfarer]
    Have you seen "The current position is not known" or "The current position is not established" message on the MDW Route Planner after your attempt of sending the stops to your device?
    I recently had a situation where I wanted to send a new itinerary to my Go 5200 while it was booting from a complete shutdown. I use the MDW Route Planner on MS Edge. The device didn't receive anything after it booted up. I repeated my attempts without any success. After one of attempts I have seen the message like I quoted above.
    Interesting that at the same time I was able to upload the itinerary previously saved in My Roads in MDW Route Planner, and this one, I just planned, I could not. I had to erase this route and plan it again since the beginning, after my current position was indicated on the MDW Route Planner map already, and then I have sent the itinerary successfully.
    I could not re-create that situation again in order to check, what exactly was a reason of that malfunction.
    Regards
    JM
  • raesewellraesewell Posts: 171 [Exalted Navigator]
    edited October 13
    No I don't get any of that. I press the Send Stops button and while I am hovering it changes colour but doesn't behave like it normally does and does not send the stops.
    As I said the MyDrive App works ok so I am able to send routes but not from the website.
  • raesewellraesewell Posts: 171 [Exalted Navigator]
    edited October 13
    Still not working properly.
  • LochfrassLochfrass Posts: 16,380
    Superusers
    Hope the Rout has not to many STops/Waypoints
    Check what happens when you save a "MyPlace" in the Web Rout Planner or test it only with a destination.

    Allowed are only 19 or 20 Stops or Waypoints and the destination.
  • raesewellraesewell Posts: 171 [Exalted Navigator]
    edited October 13
    I am aware of the waypoint limit and no there were not too many waypoints. As I said the App works fine which has the same waypoint limit.
  • Willy875Willy875 Posts: 2,270 [Exalted Pioneer]
    When you send the stops did you check on the GPS if the route was not transferred?
  • raesewellraesewell Posts: 171 [Exalted Navigator]
    edited October 13
    I had the Smartphone App and my Rider 550 both active when I sent the route. Or should I say didn't send the route :)
Sign In or Register to comment.

Who's Online in this Category0