Can someone please help me please? — TomTom Community

Can someone please help me please?

ZarahZarah Posts: 3 [Apprentice Seeker]
My satnav part was playing up and started to constantly restart itself.. to the point when I start the car, it just shows a black screen and the radio comes on in the background. I have reset it and updated the maps version and have been charged for this.. I have inserted the memory card back in the built in satnav and its still not doing anything and is still restarting... I have deleted everything off the memory card and reinstalled everything and it states successfully completed but when I have put it back in the slot in the car and started engine, it is still a black screen with a loading picture.. the radio still works but I have to guess the station when changing this. I will be grateful if anyone could help me.. it is really annoying as I am relying on the satnav on my phone and this is very annoying. Thanks in advance.

Comments

  • ZarahZarah Posts: 3 [Apprentice Seeker]
    My car is a Renault Clio Dynamique 2011
  • ZarahZarah Posts: 3 [Apprentice Seeker]
    Hi, thanks for the link, however.. I am not entirely sure if I am following everything on the link or just parts of it. I am just really annoyed as I have spent most of the day trying to fix this. It has never done it in the whole time of having the car but it is now 10 years old. I have completed the updates on computer fine, it just doesn't do anything when I put it back in the slot. It just brings up a loading screen and just restarts itself constantly. Surely if it is updating on the memory card, it should work in the car??
Sign In or Register to comment.

Who's Online in this Category0