Tom Tom 6200 Speed alerts not working

saros
saros Registered Users Posts: 2
Apprentice Traveler
I have just recently been given a new Tom Tom go 6200, to replace my old one, which Unfortunetly expired!
this unit comes with life time traffic and speed camera alerts. (same as old one, which worked fine)
the problem is that it does not show any speed cameras at all. I have done soft and hard resets, to no avail. Traffic updates seem to be ok. I have been on "My Drive Connect" to see if any updates are required for the speed alerts, but only shows a subscription option, for the speed cameras nothing else.

Can anyone help?

Best Answers

  • VikramK
    VikramK Administrators Posts: 13,787
    Moderator
    Answer ✓
    Hi @saros

    Welcome to the community! I have asked my team to fix the services for your TomTom, please do a soft reset and check for updates.



    Regards, Vikram
  • saros
    saros Registered Users Posts: 2
    Apprentice Traveler
    Answer ✓
    Hi Vikram,

    Thanks very much for helping me out with the quick solution, all seems to be working okay now

    Many thanks.

    Saros

Answers

  • DougLap
    DougLap Posts: 9,851
    Superuser
    Hi @saros

    @VikramK or @lampard should pick this up and check your units settings on the TT servers and adjust if required. Look back later to see what they say.

    Doug
  • VikramK
    VikramK Administrators Posts: 13,787
    Moderator
    Answer ✓
    Hi @saros

    Welcome to the community! I have asked my team to fix the services for your TomTom, please do a soft reset and check for updates.



    Regards, Vikram
  • saros
    saros Registered Users Posts: 2
    Apprentice Traveler
    Answer ✓
    Hi Vikram,

    Thanks very much for helping me out with the quick solution, all seems to be working okay now

    Many thanks.

    Saros