Is the mount same for TomTom GO Supreme and GO 500 ?

bnhbraun
bnhbraun Registered Users Posts: 1
New Seeker
edited December 2021 in Devices using Wi-Fi®
does the GO Supreme use the same stand/mount and power cords as the GO 500

Best Answer

  • YamFazMan
    YamFazMan Posts: 21,137
     Superuser
    edited March 2021 Answer ✓

    Hi
    @bnhbraun
    The GO 500 & GO Supreme Mount are NOT interchangeable the location lugs and power contacts are completely different

    GO 500 Mount....
    fajf7lziduik.png
    GO Supreme Mount
    zefmxgwed7hg.png
    ATB YFM

Answers

  • DougLap
    DougLap Posts: 10,037
    Superuser
    Hi @bnhbraun

    No. It uses the Active mount like all the Wifi models and not the Click and Go mount on the Go500.

    Doug
  • YamFazMan
    YamFazMan Posts: 21,137
     Superuser
    edited March 2021 Answer ✓

    Hi
    @bnhbraun
    The GO 500 & GO Supreme Mount are NOT interchangeable the location lugs and power contacts are completely different

    GO 500 Mount....
    fajf7lziduik.png
    GO Supreme Mount
    zefmxgwed7hg.png
    ATB YFM
  • Peter_200652
    Peter_200652 Registered Users Posts: 4
    Apprentice Seeker
    Hi all.
    my go supreme mount is a little loose at the device rotating ball.
    Is there any way to tighten it up?
    Thanks in advance
  • YamFazMan
    YamFazMan Posts: 21,137
     Superuser
    Hi
    @Peter_200652
    Welcome to the site...
    I've not tried this, but....
    Recently, someone suggested separating the Mount at the ball joint stretching the finger of a thin (Medical type) Neoprene glove over the ball and reassembling the Mount, then trim off any excess....

    Stay Safe... ATB YFM