Android Auto & TomTom AmiGO - Page 3 — TomTom Community

Android Auto & TomTom AmiGO

13»

Comments

  • batedimobatedimo Posts: 1 [Apprentice Seeker]
    Hi all
    I'm beta tester and my first impression is good. There's few things I want to share.
    1. AA ignore the settings of the app on my phone. I have 3D building off on my phone but AA display them.
    2. AA ignore night mode. Displays only day mode
    3. Very random voice instructions.
    4. last night I used Google maps and I was able to hear the speed cameras alert from tom-tom amigo not in navigation mode
    5. lack of any settings on the screen in AA
    I hope some of these will be improved
    Thanks
  • AA-UserAA-User Posts: 3 [Apprentice Traveler]
    I am a new Bèta User and have installed the latest version. It starts in Android Auto after giving an error. As far as I can see it works fine but does not give always instructions.
    Another strange thing is it's trying to start a phonecall once in a while.
  • DvODvO Posts: 2 [Apprentice Seeker]
    Howdy,
    Second run after todays update.
    Navigation very accurate. Voice instructions better but still not good enough.Misses some turns
    Android Auto ,TT amigo, pixel 4a 5g no problems at all.
    Keep up the good work.
  • AA-UserAA-User Posts: 3 [Apprentice Traveler]
    I used the app today after a new update but only when I select a destination it gives an voice instruction for the first time. And that was all. So for now I uninstalled the app and wait for better times.
  • Executive66Executive66 Posts: 1 [Apprentice Seeker]
    I'm beta tester and my first impression is good.
    Using AA with S20+5g, stock v11
    some remarks;
    I have 3D building on by my phone but on screen AA they won’t display them.
    Sometimes there are no voice instructions or the app misses several turns
    I missing a “speaker button” in the screen to turn easy voice navigation off.
    The preffered places in the app are not all showing on AA
  • mictiemictie Posts: 7 [Apprentice Seeker]
    I am using the current beta version of the app with Android Auto, and every few seconds to a few minutes, the display switches to 'telephone' - although there is no call or message coming in.
    Afterwards, I have to manually switch back to AmiGo which is absolutely disturbing.
    Any idea what causes this behaviour?
    I have never seen the same with GoogleMaps or Waze.
  • AA-UserAA-User Posts: 3 [Apprentice Traveler]
    That was what happend to me also that's why I uninstalled the app.
  • MorphemeMorpheme Posts: 10 [Master Explorer]
    Fronte time to time it appens me too
  • PaulwillumPaulwillum Posts: 1 [Apprentice Seeker]
    Hi,
    Except for problems with the voice instructions as mentioned above, (btw Sygic has the same problem) Amigo is working fine with me on AA.
    Only one thing else at the moment. As I give my destination by voice, Amigo gives several choices to select from, which is great, however... it does not repeat the address on the screen.
    This way I cannot check if Amigo understood me well.
  • rabero1985rabero1985 Posts: 46 [Renowned Wayfarer]
    Tested today new amigo beta. Still problems with the instructions. I don't hear it for exit on highway not at 1.6km or 800m, on roads when turns follow within 500m after eachother. It seems sometimes of there is a timer built in between instructions... Also no instruction before roundabout. And no instruction when you must take the turn. If this can be fixed it would be really great.
Sign In or Register to comment.

Who's Online in this Category0