Speed camera disappeared

desbn
desbn Registered Users Posts: 4
Apprentice Traveler
edited December 2021 in Devices using Wi-Fi®
Since two up two three weeks I am not receiving speed cam alerts on route. Also they are not shown on the map. Happens on TomTom Go Premium X, 6250, older GO 620.
I don't think its a device issue, cause it also happens on iPhone nav app.

Soft reset helps but only sometimes. It all worked fine before without issues. What happened?
Tagged:

Answers

  • DamageMe
    DamageMe Registered Users Posts: 58
    Renowned Trailblazer
    Hello,
    Same problem here 6250....radars dissappear... Soft reset help sometimes
    We waiting a fix for this
  • ole23_roed
    ole23_roed Registered Users Posts: 3
    Apprentice Traveler
    On my GO Premium X I have lost speed camera alerts and traffic information.
  • DougLap
    DougLap Posts: 9,871
    Superuser
    Hi @ole23_roed

    Could you check in About in Settings/System what it says for the Traffic and Speed Cameras.

    Doug
  • andi-68
    andi-68 Registered Users Posts: 14
    Master Explorer
    I have the same issue on a TomTom GO 6200.
    Traffic and Speed Cameras are activated.
    Some Speed cameras dissappeared (around 70%-80%) - some not.
    Location: Austria.
  • Winston818
    Winston818 Registered Users Posts: 42
    Legendary Explorer
    Same story on my Go 6200.
    There's a Speed Camera on a route which everyday i will go, the Speed Camera sometime disappear sometimes come back, very annoying.
  • desbn
    desbn Registered Users Posts: 4
    Apprentice Traveler
    Well, just a week after opening discussion I tried soft reset. Since that all works fine.