I can't see speed camera anymore [go 520 Italy]

campem
campem Registered Users Posts: 4
Apprentice Seeker
since I updated to last map speed camera disappared, I can only see Charging Station. I tried soft and hard reset but nothing changes. In my www.tomtom.com/it_it/account/details.html ->Installed on your device there is olny Charging Station Versione corrente: v14.
How I can solve this?

Best Answers

  • campem
    campem Registered Users Posts: 4
    Apprentice Seeker
    Answer ✓
    thanks,
    the problem seems solved.

Answers

  • DougLap
    DougLap Posts: 9,837
    Superuser
    Hi @campem

    Have you checked in Warning and Sounds that Cameras and Hazards is turned on. Its just under the heading Warnings.

    Doug
  • campem
    campem Registered Users Posts: 4
    Apprentice Seeker
    Hi Doug,
    yes I do, it's all turned on.
  • DougLap
    DougLap Posts: 9,837
    Superuser
    Hi @campem

    Thank you. Lets see what @VikramK has to say after he has checked the settings for your unit on the TT Servers etc. Look back here later.

    Doug
  • campem
    campem Registered Users Posts: 4
    Apprentice Seeker
    Answer ✓
    thanks,
    the problem seems solved.
  • DougLap
    DougLap Posts: 9,837
    Superuser
    Hi @campem

    Glad you are sorted.

    Doug
  • StoneHead
    StoneHead Registered Users Posts: 3
    Apprentice Seeker
    Hi, sorry to jump in. Mine have stopped working as well on my TomTom Go 520.
  • DougLap
    DougLap Posts: 9,837
    Superuser
    Hi @StoneHead

    Try this then connect it to your phone for the Traffic data. It should also pick it up if it is connected to your Wifi..



    Doug
  • StoneHead
    StoneHead Registered Users Posts: 3
    Apprentice Seeker
    DougLap wrote: »
    Hi @StoneHead

    Try this then connect it to your phone for the Traffic data. It should also pick it up if it is connected to your Wifi..



    Doug

    It’s not traffic that’s stopped, it’s speed cameras