Just bought go professional 620 wifi

Gingerbeard
Gingerbeard Registered Users Posts: 6
New Seeker
Hi i cant seem to figure out why i have just bought this today with so say life time maps, speed cameras and traffic yet it is showing 2018 map as version that is running. Also cant add it to my account any help would be greatly appreciated.

Best Answers

Answers

  • rider1rider
    rider1rider Registered Users Posts: 1,491
    Exalted Pioneer
    contact customer service tomorrow or the moderator might respond.
  • Gingerbeard
    Gingerbeard Registered Users Posts: 6
    New Seeker
    will do thanks
  • Gingerbeard
    Gingerbeard Registered Users Posts: 6
    New Seeker
    Thank you for your help will wait and see if it gets activated tomorrow/Tuesday.
  • Gingerbeard
    Gingerbeard Registered Users Posts: 6
    New Seeker
    Have now done factory reset and gone through it all again and it still shows Europe truck v1015. 9116. Have I missed something out?
  • Gingerbeard
    Gingerbeard Registered Users Posts: 6
    New Seeker
    Hi, have had it sorted now. It was not setup on the device properly. Thanks for the help
  • Dimas200
    Dimas200 Registered Users Posts: 1
    New Seeker
    Hello! I have the same problem maps are not updated since version 996.8543
  • YamFazMan
    YamFazMan Posts: 21,161
     Superuser
    edited May 2020
    Hi
    @Gingerbeard
    Hi, have had it sorted now. It was not set-up on the device properly. Thanks for the help
    Could you possibly post details of the Fix you used ??? to maybe help others on the Forum....

    ATB YFM
  • Gingerbeard
    Gingerbeard Registered Users Posts: 6
    New Seeker
    I used the online contact service and they checked my account registration and told me the unit had not been set up correctly. They pushed it through manually on that end.
  • YamFazMan
    YamFazMan Posts: 21,161
     Superuser
    Hi
    @Gingerbeard
    Thank you....
    ATB YFM
  • VikramK
    VikramK Administrators Posts: 14,342
    Moderator
    edited May 2020
    @Dimas200

    Could you do a soft reset and check for updates now?

    Soft reset-


    Thanks, Vikram