Traffic function shows: 'Service Unavailable'

WaynosOx
WaynosOx Registered Users Posts: 4
Apprentice Seeker
Had the device a couple weeks and the 'traffic' symbol has a cross beside it and with 'Service Unavailable'. It's never given an alternative route to avoid jams.

Best Answer

Answers

  • WaynosOx
    WaynosOx Registered Users Posts: 4
    Apprentice Seeker
    VikramK wrote: »
    hi @WaynosOx

    I have asked the team to make some changes in the back end.

    Could you just do a soft reset and login on the device using your TomTom account credentials?

    Thanks
    Vikram

    Hi Vikram, I've just done that, but the traffic still shows as 'service unavailable'.7w33yb3t4agy.jpg
    a0bzjsv4fklk.jpg
  • WaynosOx
    WaynosOx Registered Users Posts: 4
    Apprentice Seeker
    It's connected to traffic now Vikram, so thanks for your help!
  • hdewringer_un37
    hdewringer_un37 Registered Users Posts: 1
    Apprentice Seeker
    Hello, the traffic service at my TT550 is also unavailable.
    Reinstalled mydrive, reconnected to my phone, no connection.
    Could you help me out?
  • VikramK
    VikramK Administrators Posts: 13,758
    Moderator
    Hi @hdewringer_un97

    Welcome to the community!

    I see there are two RIDER devices linked to your account. Do you have the same problem on both the models?

    To troubleshoot I would recommend that you try a factory reset. Pair the phone and log in to TomTom services.

    Main menu- Settings- System- Reset device

    Regards
    Vikram