TomTom Amigo starts, but asks "Want to join community", and stucks. — TomTom Community

TomTom Amigo starts, but asks "Want to join community", and stucks.

GaryJPGaryJP Posts: 14 [Master Explorer]
I am using Eonon G9165A car stereo, Android 7.xx

Before installing TomTom AmiGO, I had Speed Camera app that worked. Now this picture shows where new version gets after starting the app.
Is there a way to get older version back? IIRC, I coudln't find it anymore from appstore.

Cheers,
Kari

7lodiilokmrc.jpg
«1

Answers

  • lampardlampard Posts: 4,606 TomTom Moderator
    Hi @GaryJP

    Welcome to the Community! This is already a known issue with AmiGO for some users and the investigation is ongoing. In a meanwhile, Can you please try the steps below and see if it works for you?
    a) Long press on AmiGO icon
    b) Click on "More Info" or Settings
    c) Click on "Storage"
    d) Clear Data
    e) Open the app again. And provide Location permissions when asked.

    Thanks, lampard
  • GaryJPGaryJP Posts: 14 [Master Explorer]
    Thank You for the quick answer. I'll test this as soon as I get back to car!

    Cheers,
    Kari
  • GaryJPGaryJP Posts: 14 [Master Explorer]
    Nope, nothing new. Actually, I did that already once, just didn't remember it.

    So there is no way to install older version that worked?

    Cheers,
    Kari
  • GaryJPGaryJP Posts: 14 [Master Explorer]
    Update came yesterday, but no fix.
  • AndreaMoscaAndreaMosca Posts: 13 [Master Explorer]
    Same here - Samsung Galaxy S9+
  • JürgenJürgen Posts: 5,356 Community Manager
    Thanks for your email @AndreaMosca ! We attached it to the ticket for the issue.
  • GaryJPGaryJP Posts: 14 [Master Explorer]
    Again, new update today, but still the same problem.
    Where can the ticket be found, I would like to see the whole problem. Maybe there's something that could be done already to make situation better?
    Would it help if I specify more about the hardware and software versions?

    Cheers,
    Kari
  • JürgenJürgen Posts: 5,356 Community Manager
    @GaryJP That ticket is not visible externally. We are now trying to reproduce the issue. It appears to happen across platforms and Android versions so no more info needed at this point, thanks.
  • JürgenJürgen Posts: 5,356 Community Manager
    Sorry but this is still not fixed in the 7.174.0 beta build. The team is still working on this.
  • AndreaMoscaAndreaMosca Posts: 13 [Master Explorer]
    Jürgen wrote: »
    Sorry but this is still not fixed in the 7.174.0 beta build. The team is still working on this.

    Just let user "join the community" without asking for direct consent :p

  • GaryJPGaryJP Posts: 14 [Master Explorer]
    Actually very good suggestion!
  • JürgenJürgen Posts: 5,356 Community Manager
    Sorry to say this but also 7.181.0 beta has no fix.
  • GaryJPGaryJP Posts: 14 [Master Explorer]
    Too bad, but thank you anyway for the update!

    Cheers,
    Kari
  • NibiruNibiru Posts: 2 [New Traveler]
    The same situation for my car android radio T3. Freeze ,,want to join community,,. I have my phone Oppo Reno and working very good
  • JürgenJürgen Posts: 5,356 Community Manager
    Just let user "join the community" without asking for direct consent :p
    We might actually have to go this way. Still no fix to the root cause.

  • AndreaMoscaAndreaMosca Posts: 13 [Master Explorer]
    Jürgen wrote: »
    We might actually have to go this way. Still no fix to the root cause.

    Sounds good!
  • JürgenJürgen Posts: 5,356 Community Manager
    @AndreaMosca Can you feed back if the issue is fixed in 7.188.0 beta?
  • GaryJPGaryJP Posts: 14 [Master Explorer]
    Nope. I tried. "Welcome Amigo... stay home"-popup or something, and after that, the same as before.
  • JürgenJürgen Posts: 5,356 Community Manager
    @GaryJP You're not in early access (beta), right? I was referring to the 7.188.0 build that went to beta on Friday.
  • GaryJPGaryJP Posts: 14 [Master Explorer]
    Oh, sorry, I just installed the latest from google Playstore. How do I get to test beta's? Is it possible?
  • AndreaMoscaAndreaMosca Posts: 13 [Master Explorer]
    Jürgen wrote: »
    @GaryJP You're not in early access (beta), right? I was referring to the 7.188.0 build that went to beta on Friday.

    In beta build, problem seems solved! :)
  • JürgenJürgen Posts: 5,356 Community Manager
    Thanks for reporting back @AndreaMosca ! :)

    @GaryJP There should be an option in Google Play to opt in for early access.
  • GaryJPGaryJP Posts: 14 [Master Explorer]
    edited April 6
    Well, I have to try that then! Thanks!!!
  • GaryJPGaryJP Posts: 14 [Master Explorer]
    edited April 6
    I joined the beta. Now it starts for a moment normally, and shuts itself. Partially corrected, broken elsewhere. :/
  • GaryJPGaryJP Posts: 14 [Master Explorer]
    edited April 6
    Ok, I need to clarify, it doesn't shut completely. It seems to have some prosess on because the icon stays on.
Sign In or Register to comment.

Who's Online in this Category0