Text In Italics — TomTom Community

Text In Italics

rogcjrogcj Posts: 8 [Master Explorer]
I get Forum messages in Italics. This didn't happen with the old format. The text isn't too clear as it is. Italic text makes it even more difficult to read. Is there a way I can change this and receive 'normal' text?

Best Answers

  • rogcjrogcj Posts: 8 [Master Explorer]
    Accepted Answer
    Thank you, VikramK.

Answers

  • VikramKVikramK Posts: 10,917 Moderator
    edited February 2019
    Hi @rogcj

    We have asked our service provider Vanilla for some changes to the fonts.

    Unfortunately unable to give you an exact time frame on this, but it will get fixed soon..

    Regards
    Vikram :)
  • rogcjrogcj Posts: 8 [Master Explorer]
    Accepted Answer
    Thank you, VikramK.
  • justmebrowsingjustmebrowsing Posts: 389 [Supreme Pioneer]
    VikramK wrote: »
    Hi @rogcj

    We have asked our service provider Vanilla for some changes to the fonts.

    Unfortunately unable to give you an exact time frame on this, but it will get fixed soon..

    Regards
    Vikram :)

    Not before time either! I've been banging on about this poor contrast since Vanilla day #1 and NOW something is (hopefully) being done about it!
  • YamFazManYamFazMan Posts: 18,459
    Superusers
    edited February 2019
    Hi
    @VikramK

    Just a Test... The previous four posters in this thread, for me are displaying a none italic font ???

    Test failed for me... My post is displaying an italic font :/

    ATB YFM
  • tfarabaughtfarabaugh Posts: 16,526
    Superusers
    Still italic in a very light font. It is very hard to read.
  • justmebrowsingjustmebrowsing Posts: 389 [Supreme Pioneer]
    tfarabaugh wrote: »
    Still italic in a very light font. It is very hard to read.

    Yours is indeed italic however previous few posts are "normal" BUT still too feint!
    Are you sure you haven't hit the I (in italics) by mistake?
  • rogcjrogcj Posts: 8 [Master Explorer]
    It may be of interest, but the links at the bottom of the forum page; Drive, Routes etc, are also in Italics. It is very odd but to my lay mind I believe it isn't just to do with the messages but the way the webpage is set up. When I wrote this message the text was fine, but in Preview it reverted to italic. :'(
  • dhndhn Posts: 33,326
    Superusers
    tfarabaugh wrote: »
    Still italic in a very light font. It is very hard to read.

    Yours is indeed italic however previous few posts are "normal" BUT still too feint!
    Are you sure you haven't hit the I (in italics) by mistake?

    And yours is italic now as well.
  • dmulvdmulv Posts: 666
    Superuser
    edited February 2019
    The problem seems to be the divs of certain posts being wrapped in the HTML i tag for italics...

    tkoc3pgexx7v.jpg
Sign In or Register to comment.

Who's Online in this Category0