Selecting Maximum Speeds

Pete1943
Pete1943 Registered Users Posts: 3
New Seeker
Hi

Cannot find how to select a maximum speed on the TT Start 62?. I rarely ever travel at Motorway Max speeds for example. Nor often posted speeds elsewhere preferring to travel leisurely rather than be hurried. so (say) I want to set the Max speed to 55mph. how do I do that?. To get an accurate estimate of arrival?.

Comments

  • dhn
    dhn Posts: 33,382
    Superuser
    Sorry, can't be done.
  • Pete1943
    Pete1943 Registered Users Posts: 3
    New Seeker
    dhn wrote: »
    Sorry, can't be done.

    I am surprised, My "redundant" XL can do it?. basically only changed because they no longer support it?. If true it is a backward step in my opinion.
  • dhn
    dhn Posts: 33,382
    Superuser
    There are a bunch of (much desired) features that existed on earlier models that, sadly, no longer are available on the newer ones.
  • Pete1943
    Pete1943 Registered Users Posts: 3
    New Seeker
    Yes, the older ones had a Much easier way of putting in a "Via" too. What is it about "techies" that makes them "fix" stuff that don`t need it?. Microsoft do it for a pastime for example. Nothing was wrong with "Live Mail" but they had to axe it in favour of a more complex system.