Map update has stopped speed cameras

Lurchy666Lurchy666 Posts: 2 [Apprentice Traveler]
edited January 28 in Speed Cameras
Updated the satnav last night (go 5000) and went to work this morning and it wont do any speed cameras. There isnt any icon on screen or in status bar and no sounds..... Any ideas how to fix this as the last map update did the same thing and i ended up reinstalling the speed cameras as nothing else worked.

Comments

  • VikramKVikramK Posts: 6,513 TomTom Moderator
    Hi Lurchy666

    Welcome to the community!

    This sometime happens after installing a new map update.

    I would recommend that you try reinstalling speed cameras and then test the device on a planned route.

    Remove speed cameras- https://uk.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/6830

    Install speed cameras- https://uk.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/24138

    Then a soft reset- Press and hold the on/off button till you hear the drum sounds.

    Regards
    Vikram :)
    Have a question? Ask!
    Did a reply resolve your query, please mark it as answer!
    Try the search; the information you are looking for could already be available.
  • Lurchy666Lurchy666 Posts: 2 [Apprentice Traveler]
    Ok will give it a go tonight when i get home. Its only done it the last 2 updates. My mates go 6000 has done exactly the same so was wondering if there was a problem with the update process that keeps doing it
Sign In or Register to comment.

Who's Online31

JR-1
JR-1
mischobiker
mischobiker
vito67
vito67
+28 Guests