SYSTEM BUSY in MyDrive

BobPBobP Posts: 2 [Apprentice Traveler]
edited January 25 in MyDrive Connect
is any one getting a BUSY response ...... has been going on two days

Our servers are very busy right now
Click Retry a few times until you are connected. If that doesn't work, close MyDrive Connect and start it again.

Comments

  • lampardlampard Posts: 3,883 TomTom Moderator
    Hi BobP,

    It seemed to be a temporary server outage while accessing the MyDrive Connect. I tried this just now and can confirm that the MyDrive is back to normal.

    Also, I can see that your device has been replaced and new device needs a factory reset before linking to your email address. Please perform a factory reset and then link a new replacement device to your email address using the MyDrive Conncet.

    Let us know if you're still facing the same issue.

    Cheers, lampard
  • BobPBobP Posts: 2 [Apprentice Traveler]
    Thank you all is good now ... BTW.. I did not have to do a Factory Reset all took off and updated and replaced the old S/N with the new one and updated maps ... Aint electronics great ,When it is working .. .. A BIG thank you to TOM TOM for replacing the old unit (Touch screen came off) ... Now I am Ready to go .. 40 to Phoenix routes loaded. http://40tophoenix.org/
Sign In or Register to comment.

Who's Online63

Danie_coelho_90
Danie_coelho_90
Ecki007
Ecki007
Jopi56
Jopi56
Jürgen
Jürgen
Rere
Rere
Sascha1712
Sascha1712
village
village
Voyager1954
Voyager1954
WoDi
WoDi
+54 Guests