No Sound for Speed and Camera Alerts

Larry1966
Larry1966 Registered Users Posts: 2
Apprentice Traveler
edited January 2019 in TomTom Services
Hi, I updated my TomTom to the latest version and map updates which was an ordeal in it self. However since the update I have no audible overspeed alerts or audible alerts for approaching speed cameras.
I have reset is numerous times and redone all the setting to no avail.
What could be the problem

Comments

  • peter3_un33
    peter3_un33 Registered Users Posts: 7
    Master Explorer
    A soft reboot usually fixes this problem. Hold the on/off switch down for 15 seconds plus - until you get the drumroll restart.
  • Larry1966
    Larry1966 Registered Users Posts: 2
    Apprentice Traveler
    Thanks peter for your reply. I have done this many times and it still hasnt fixed it. Visible alerts show when I am over speed or approaching a camera but no sound alert. Sound is working for voice guidance. So I am unsure as where to go from here.
    I dont want to have to go through reloading the updates again as this would have to be the most frustrating process I ever have to do on my computer.
  • Lee1Pen
    Lee1Pen Registered Users Posts: 1
    Apprentice Traveler
    HI Larry1966, did you get a fix, I have the same problem, tried resetting, all other sounds working, just the speed camera has stopped.

    Any help appreciated

    Ian
  • sparkymac
    sparkymac Registered Users Posts: 1
    New Seeker
    Hi, I have this issue now, did anyone manage to find a fix please?
  • Horsie
    Horsie Registered Users Posts: 1
    New Seeker
    Hi, I have the same problem with both of my GPS's since I did my last update. Very unhappy.