Traffic information not working — TomTom Community

Traffic information not working

Yeti 1944Yeti 1944 Posts: 1 [New Traveler]
Traffic info no longer works, seems to have been since upgrade to Android 8

Comments

  • Markus GrohenMarkus Grohen Posts: 2 [Apprentice Seeker]
    I have the same problem.
  • brait1975brait1975 Posts: 2 [Apprentice Traveler]
    I've had the same problems. uninstalling and reinstalling did not work. eventually i switched off my phone, removed the memory card and booted the phone. Reinstalled tt go mobile. The app crashed right away. Restarted the app. I received an error, because tt could not find a memory card and asked if i wanted to reset the app. I did and now averything works fine again.

    using a Sony Xperia XZ Premium with Android Oreo (8)
  • jgmoreno75jgmoreno75 Posts: 51 [Apprentice Traveler]
    I have the same problem since v1.12. No traffic, no speedcam.
  • brait1975brait1975 Posts: 2 [Apprentice Traveler]
    have you tried my remedy?
  • jgmoreno75jgmoreno75 Posts: 51 [Apprentice Traveler]
    Yes, of course.
  • eatonjbeatonjb Posts: 22 [Master Traveler]
    I am having the same problem. I wiped out my phone, worked for a little. then stopped working again.

    TomTom does not use BT correctly and I am sure that is a problem with it.
  • [Gelöschter Benutzer][Gelöschter Benutzer] Posts: 5,321 [Supreme Trailblazer]
    eatonjb wrote:
    TomTom does not use BT correctly and I am sure that is a problem with it.
    This thread has nothing to do with Bluetooth at all.
Sign In or Register to comment.

Who's Online in this Category0