Speed Cameras Start 62

grahamnew
grahamnew Registered Users Posts: 4
Apprentice Traveler
edited January 2019 in TomTom Services
I have a Start 62, after the last large update the speed cameras have stopped working. I have tried a Reset, but still not working. I am due free camera updates until middle of Nov '17. I have checked that they are Active on the Satnav. Was there a fault with the update?'.

Comments

  • YamFazMan
    YamFazMan Posts: 21,149
     Superuser
    Hi
    By Reset do you mean ???

    Have you tried a Drum roll restart on the device ????

    https://uk.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/6965//session/L2F2LzEvdGltZS8xNDI2NjM0NDUyL3NpZC9EQTdTVHpobQ

    Charge the device for at least 2Hrs "OR" have the device plugged into a power supply
    Press and hold the on/off button until you hear a drum-roll sound then release the on/off button.
    You won’t lose anything; it’s just like rebooting your PC
    I use a Soft/drum-roll start after any upgrade large or small.
    It’s also useful to keep in mind for sorting out most minor niggles......

    If possible, for the for the first Satellite fix, go outside with a clear view of the Sky

    ATB YFM
  • grahamnew
    grahamnew Registered Users Posts: 4
    Apprentice Traveler
    Thanks for your reply.
    I have tried Drum Roll restart twice, but camera warnings still not working
  • grahamnew
    grahamnew Registered Users Posts: 4
    Apprentice Traveler
    Just had a thought and checked Satnav, after last update TomTom uninstalled cameras. I have now re-installed and hopefully this will do the trick