Autovelox not displayed in free ride ( no route planned ) — TomTom Community

Autovelox not displayed in free ride ( no route planned )

erry969erry969 Posts: 3 [Apprentice Traveler]
edited January 28 in Built in car navigation
Dear all, just a question , the autovelox are well displayed in my TomTom if I have specified a route , but it seems that without a route planned, in free driving mode without a specified destination , the autovelox are not displayed .
This is very strange because if I go along the same street , with a destination specified the autovelox is displayed , without a destination, instead , in the same street the autovelox is not displayed.
Can someone help ?
Thanks in advance.

Comments

  • YamFazManYamFazMan Posts: 14,960 Superusers
    Hi
    Here's a previous thread on the subject...
    https://en.discussions.tomtom.com/rider-51/route-info-when-not-on-an-actual-route-1025707?postid=1177909
    YamFazMan wrote:
    From the thread....
    Out today... Using my GO 520, I drove around without route planned
    Using the 2D, 3D and the North up Overview Maps
    In all three Modes, the device warned of.....
    Exceeding the Speed Limit
    Fixed Speed cameras
    Mobile Speed camera Hot Spots
    Average speed camera zones (Motorway)

    I can see any reason why.....
    Approaching Stationary Queuing Traffic
    Red Light Camera... Wouldn't also Show

    Any 3rd Party POI you have loaded and set to display on the Map... All display the Tomtom generic Icon OK

    I didn't Notice if petrol stations were displayed on the map or not
    ATB YFM
    Help others identify useful content...
    If someone posted something that was helpful?
    Click the 'Like' > 👍 Icon
    ____________________________

    If someone answered your question?
    Please answer 'Yes' to Did this answer the question? 'Yes' < >' No'
    ____________________________
  • erry969erry969 Posts: 3 [Apprentice Traveler]
    Thanks a lot YamFazMan , Yamaha Fazer is a great motorbike !!!
  • erry969erry969 Posts: 3 [Apprentice Traveler]
    I have restored at factory settings , but probably the solution is only to select in MyDrive - My content , the icon related to the autovelox and it became possible to download the autovelox related to the country you need.
Sign In or Register to comment.

Who's Online2

Lochfrass
Lochfrass
+1 Guest