ChrisOtt — TomTom Community
Avatar

ChrisOtt

[Apprentice Traveler]

ChrisOtt [Apprentice Traveler]

Dear All, Many thanks for the reply and suggestions. These seemed to have resolved the issue as I have had 3 x 12 hour runs with none of the problems raised. Firstly I was using the supplied car connection converter and the original cable, but the connector at the back of the holder is a bit weak, I have changed the cable and its better but not perfect. Secondly I had original 8.5 Gb free and realised I had to two maps loaded UK + Ireland and UK + Europe, I deleted the one with Europe and the had about 13Gb free. So my unit now seems happy. I must I find it a very useful tool on my travels and I'm happy that my unit seems happier . Many thanks to all for your help and suggestions. ChrisO

Über

Benutzername
ChrisOtt
Beigetreten
Besuche
6
Zuletzt aktiv
Rollen
Registered Users
Punkte
1
Navigation device
GO Premium X
Abzeichen
0
Beiträge
2

Abzeichen

Jeden Moment…

Aktivitäten

  • Dear All, Many thanks for the reply and suggestions. These seemed to have resolved the issue as I have had 3 x 12 hour runs with none of the problems raised. Firstly I was using the supplied car connection converter and the original cable, but the connector at the back of the holder is a bit weak, I have changed the cable and its better but not perfect. Secondly I had original 8.5 Gb free and realised I had to two maps loaded UK + Ireland and UK + Europe, I deleted the one with Europe and the had about 13Gb free. So my unit now seems happy. I must I find it a very useful tool on my travels and I'm happy that my unit seems happier . Many thanks to all for your help and suggestions. ChrisO
    18. September