Reply
Apprentice Explorer
civilwar142pa
Posts: 2
Registered: ‎10-07-2011
Location: US
Accepted Solution

XL 350TM sound problem

I just got an XL 350TM and have been playing around with it. Everything seems to work fine except the sound. I've tried changing the volume, choosing different voices, etc. and still no sound. Anyone have any ideas?

Message 1 of 4 (733 Views)
Please use plain text.
Revered Voyager
sallor225
Posts: 2,137
Registered: ‎29-04-2011
Location: US

Re: XL 350TM sound problem

The sound isn't turned off is it? That's unlikely since you would have seen the icon for that. Try a reset (hold on button till you hear the double drum roll, restart and see if it works.

 

If you still have no sound try running it on the emulator of TomTomHome. With the XL off, connect to computer, turn on, say yes to connect. Then go to "Operate my XL" and complete a navigation to some POI in your city, say Done, safely  disconnect (Device/Disconnect Device), restart and test. Hope that does it. Keep us posted.

Help others identify useful content:
- Did someone answer your question? Click Accept as Solution
- Did someone post something helpful? Click the kudos star .....

TomTom XXL 540TM Minneapolis/St. Paul, MN traffic
Message 2 of 4 (732 Views)
Please use plain text.
Apprentice Explorer
civilwar142pa
Posts: 2
Registered: ‎10-07-2011
Location: US

Re: XL 350TM sound problem

I actually just got it to work before you replied. Turns out it just needed a software update which I got through the 'Home' program.

 

Thanks!

Message 3 of 4 (731 Views)
Please use plain text.
Revered Voyager
sallor225
Posts: 2,137
Registered: ‎29-04-2011
Location: US

Re: XL 350TM sound problem

That's great. Good luck with your XL.

Help others identify useful content:
- Did someone answer your question? Click Accept as Solution
- Did someone post something helpful? Click the kudos star .....

TomTom XXL 540TM Minneapolis/St. Paul, MN traffic
Message 4 of 4 (728 Views)
Please use plain text.